Bowling Epe

Bowling Epe is een Bowlingbaan gelegen aan Dellenweg 115 in Unknown.

Meer informatie over Bowling Epe in Unknown

Bij Bowling Epe-Zwolle kun je terecht voor een leuke middag of avond bowlen op één van de 4 authentieke bowlingbanen. Of je nu een kinderfeestje, een gezellige dag met familie en vrienden, een teamuitje met collega's of gewoon een uurtje vrij bowlen wilt, alles is mogelijk bij Bowling Epe-Zwolle! De bowlingbaan bevindt zich in Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle en parkeren is gratis. Na het bowlen kun je genieten van een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant of een drankje en snacks aan de bar. Grote groepen zijn ook welkom op aanvraag, bel voor meer informatie naar 0578-612 814. Reserveren kan telefonisch of via e-mail.

Wil je weten wat Bowling Epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bowling Epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bowling Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bowling Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Bowling Epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bowling Epe

Bezoekers bekeken ook