Bouwbedrijf E.J. Veldhuis

Bouwbedrijf E.J. Veldhuis is een Aannemer gelegen aan Tongerenseweg 38 in Unknown.

Meer informatie over Bouwbedrijf E.J. Veldhuis in Unknown

Bouwbedrijf E.J. Veldhuis is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bouwprojecten voor particulieren. Ze voeren renovaties, verbouwingen en woningonderhoud uit. Het bedrijf denkt mee met de wensen van de klant en voert alle werkzaamheden uit, zoals timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, installatiewerk, stukadoorswerk en schilderswerk. Ze hebben een goed op elkaar ingespeeld team dat de werkzaamheden efficiënt en snel uitvoert. Bij het eerste contact wordt er een gesprek gevoerd en op basis daarvan wordt er een offerte gemaakt. Bouwvergunningen en -meldingen worden indien nodig geregeld. Het bedrijf is gevestigd in Epe en het werkgebied omvat onder andere Utrecht, Amersfoort, Zwolle, Deventer, Arnhem en Apeldoorn.

Wil je weten wat Bouwbedrijf E.J. Veldhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf E.J. Veldhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf E.J. Veldhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf E.J. Veldhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Bouwbedrijf E.J. Veldhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf E.J. Veldhuis

Bezoekers bekeken ook