Blokker Vaassen

Blokker Vaassen is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Dorpsstraat 51 in Unknown.

Meer informatie over Blokker Vaassen in Unknown

Bij Blokker Dorpsstraat Vaassen kun je terecht voor een ruim assortiment aan betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, zoals gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen en serviessets. Daarnaast hebben ze ook keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Voor huishoudelijke taken kun je bij deze winkel terecht voor onder andere kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers. Ze hebben ook schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Daarnaast hebben ze een breed assortiment aan producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel gaan en advies krijgen van de medewerkers, maar je kunt ook online bestellen en de producten thuis laten bezorgen of in de winkel ophalen. Ze hebben ook wekelijkse folderaanbiedingen en kortingsacties, en je kunt op de hoogte blijven via hun social media kanalen. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Blokker Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Blokker Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Blokker Vaassen

Bezoekers bekeken ook