Blokker Epe

Blokker Epe is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Hoofdstraat 79 in Unknown.

Meer informatie over Blokker Epe in Unknown

Bij Blokker Hoofdstraat Epe kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan betaalbare artikelen voor wonen, koken, bakken en tafelen. Ze hebben een grote collectie kook- en tafelartikelen, keukenapparaten en huishoudelijke apparaten zoals stofzuigerzakken en stoomreinigers. Daarnaast hebben ze ook producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken en opbergdozen. In de winkel kun je advies krijgen van medewerkers, maar je kunt ook online bestellen en de producten laten bezorgen of ophalen in de winkel. Als je op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen en nieuwe producten, kun je ze volgen op social media. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen en zaterdag via een telefoonnummer.

Wil je weten wat Blokker Epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Blokker Epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Epe

Bezoekers bekeken ook