Bij Ons Vaassen

Bij Ons Vaassen is een Restaurant gelegen aan Riezebosweg 20 in Unknown.

Meer informatie over Bij Ons Vaassen in Unknown

Bij Ons Vaassen is een restaurant dat goed eten biedt voor een normale prijs, samen met een uniek catering-concept. Het restaurant is gelegen aan de rand van een industrieterrein en heeft een capaciteit van maximaal 110 gasten. Het enthousiaste en gastvrije team streeft ernaar om gasten een heerlijke ervaring te bieden. Op de menukaart vind je onder andere vers belegde broodjes, snacks, hoofdgerechten, softijs, milkshakes, bieren van de tap en wijnen. Het restaurant biedt ook afhaal- en bezorgservice. Daarnaast is Bij Ons Vaassen ook beschikbaar voor cateringdiensten, zowel voor lunch als diner. Het restaurant onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en innovatieve concept. Gasten kunnen genieten van een divers menu in het restaurant, maar kunnen ook thuis van de gerechten genieten of cateringdiensten afnemen voor feesten en bedrijfsuitjes.

Wil je weten wat Bij Ons Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Ons Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Ons Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Ons Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Bij Ons Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Ons Vaassen

Bezoekers bekeken ook