Bij Anne

Bij Anne is een Winkel gelegen aan Dorpsstraat 60 in Unknown.

Meer informatie over Bij Anne in Unknown

Bij Anne in Vaassen is een sfeervolle en gezellige interieur- en cadeauwinkel. Ze hebben een steeds wisselende collectie en assortiment aan mooie betaalbare woonaccessoires en cadeautjes. De sfeer is zeer divers, van landelijk en stoer tot zacht en romantisch. Bij Anne heeft een breed eigentijds assortiment met woonaccessoires en cadeau artikelen in verschillende stijlen zoals landelijk, stoer of romantisch. De eigenaresse, Anja Renz, is regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe, trendy en betaalbare artikelen waardoor de winkel steeds weer verandert. Het team van Bij Anne staat garant voor een uitstekend advies en een vriendelijk woord. Naast Anne Eigentijds Stijlvol is ook te vinden in de winkel, een eigentijdse dameskleding boetiek met betaalbare kleding en accessoires. Anja en haar team hebben de publieksprijs "Ondernemer in beeld" van de Stentor gewonnen. Welkom bij Anne in Vaassen!

Wil je weten wat Bij Anne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Anne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Anne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Anne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Bij Anne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Anne

Bezoekers bekeken ook