Bed en Stal

Bed en Stal is een Bed & Breakfast gelegen aan Isendoornweg 10 in Unknown.

Meer informatie over Bed en Stal in Unknown

Bed en Stal Vaassen is een bed and breakfast met twee vakantiehuisjes, een appartement en een stalling voor paarden. Huisje 1 heeft een aparte bedstee en een serre met uitzicht op het weiland. Huisje 2 heeft een trendy pipowagen met een tweede slaapkamer. Huisje 3 is een grote loft met een eigen opgang. De huisjes zijn rustig gelegen en hebben goede matrassen voor een goede nachtrust. Ze hebben ook een eigen terras en veel privacy. De huisjes zijn voorzien van centrale verwarming en zijn goed geïsoleerd voor comfortabel verblijf in koud weer. Er is ook een fotoalbum beschikbaar om de huisjes te bekijken. Een gast heeft genoten van haar verblijf en het heerlijke ontbijt, evenals de keuze van de Veluwse Bron sauna en het etentje bij het Koetshuis.

Wil je weten wat Bed en Stal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed en Stal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed en Stal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed en Stal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Bed en Stal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed en Stal

Bezoekers bekeken ook