Bed & Breakfast El Manso

Bed & Breakfast El Manso is een Bed & Breakfast gelegen aan Wijnbergweg 9 in Unknown.

Meer informatie over Bed & Breakfast El Manso in Unknown

EL Manso is een Bed & Breakfast gelegen op de Veluwe in Gelderland. De accommodatie heeft 7 luxueuze gastenkamers met elk een eigen badkamer en buitendeur naar het terras. Er is een uitgebreid ontbijtbuffet dat geserveerd wordt in de ontbijtzaal of op het terras onder de oude perenboom. Er is een lounge gedeelte, een volwaardige keuken en gratis wifi. Voor gasten die minder goed ter been zijn is er een mindervaliden badkamer. In de toekomst is er de mogelijkheid om fietsen en motoren overdekt te stallen en er zal een conferentiezaal geopend worden. De B&B is ideaal voor een weekendje weg in Gelderland en ligt dichtbij wellness centra, pretparken en dierenparken. Eigenaren Alien Stegeman en Gerrit Fuit hebben de boerderij en bijgebouwen gekocht in 2013 en hebben het opgeknapt. Er is ook een boeren-tuin, moestuin en kruidentuin gerealiseerd en er lopen ezels, konijnen, cavia's, kippen, geiten, een herdershond en twee poezen. Na renovaties is de B&B klaar om gasten te ontvangen.

Wil je weten wat Bed & Breakfast El Manso verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast El Manso of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast El Manso? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast El Manso het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Bed & Breakfast El Manso reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast El Manso

Bezoekers bekeken ook