Basketbalvereniging All Stars

Basketbalvereniging All Stars is een Basketbalvereniging gelegen aan Sportlaan 1 in Unknown.

Meer informatie over Basketbalvereniging All Stars in Unknown

BASE, Basketball AllstarS Epe, is een basketbalvereniging die recreatief en wedstrijdbasketbal aanbiedt. Ze streven ernaar om op zo hoog mogelijk niveau te presteren, met sportiviteit, teamwork, acceptatie en respect als kernwaarden. Plezier en betrokkenheid van zowel leden als ouders zijn belangrijk, en de vereniging is inmiddels uitgegroeid tot een grote basketbalvereniging in de regio. Met de opening van de Sport, beweeg en Ontmoetings Faciliteit tijdens hun 10-jarig jubileum in 2023, willen ze hun maatschappelijke rol versterken. Iedereen is een ster binnen het spel, met zijn eigen inbreng en talent. De vereniging heeft ook een webshop en biedt 3 gratis proeflessen aan.

Wil je weten wat Basketbalvereniging All Stars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basketbalvereniging All Stars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basketbalvereniging All Stars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basketbalvereniging All Stars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Basketbalvereniging All Stars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basketbalvereniging All Stars

Bezoekers bekeken ook