Banketbakkerij Kamphorst Epe

Banketbakkerij Kamphorst Epe is een Banketbakkerij gelegen aan Sternpassage 1a in Unknown.

Meer informatie over Banketbakkerij Kamphorst Epe in Unknown

Banketbakkerij Kamphorst bestaat 50 jaar en viert dit met een heerlijk Jubileum Slagroomtaartje in het assortiment. Daarnaast zijn er leuke acties en lekkere aanbiedingen om het jubileum te vieren. Er zijn verschillende lekkernijen verkrijgbaar, zoals de Koffie-mandarijn Grandeur, Pistache-framboos Grandeur, Citroen-schuim Grandeur, Passie-cassis Grandeur, Chocolade-gezoutencaramel Grandeur, APPELFLEURTJE, SCHUIMBOLLEN, AARDBEIENSLOF, HEERDENAARTJE, BONBONS, SAUCIJZENBROODJE, APPELKANJERS en VERS FRUITSLOF. De banketbakkerij heeft winkels in Heerde en Epe, waar je terecht kunt voor al deze lekkernijen. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Wil je weten wat Banketbakkerij Kamphorst Epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Banketbakkerij Kamphorst Epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Banketbakkerij Kamphorst Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Banketbakkerij Kamphorst Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Banketbakkerij Kamphorst Epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Banketbakkerij Kamphorst Epe

Bezoekers bekeken ook