Bakkerij Hagen

Bakkerij Hagen is een Banketbakker gelegen aan Deventerstraat 1 in Unknown.

Meer informatie over Bakkerij Hagen in Unknown

Bakkerij Hagen is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij en chocolaterie die vers brood en gebak aan huis bezorgt of in de winkel laat afhalen. Het assortiment bestaat uit broden, bolletjes, gevuld brood, taarten, gebak, cakes, koeken, bonbons, chocolade, speculaas en kruidnoten. Op woensdag 22 november kun je je eigen chocoladeletter versieren bij de bakkerij, reserveer hiervoor een plekje in de winkel of neem telefonisch contact op. Bakkerij Hagen bakt zelf brood en heeft altijd taarten op voorraad. Ze bieden ook bezorgingsmogelijkheden en staan open voor leuke ideeën in overleg. Enkele uitgelichte producten zijn Quatro desem, Driptaart en Speculaasjes klein. Je kunt op de website van Bakkerij Hagen contact opnemen als je er niet uit komt en ze helpen je graag persoonlijk verder.

Wil je weten wat Bakkerij Hagen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Hagen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Hagen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Hagen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Bakkerij Hagen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Hagen

Bezoekers bekeken ook