Bakker Bart Epe

Bakker Bart Epe is een Broodjeswinkel gelegen aan Gruttersplein 1 in Unknown.

Meer informatie over Bakker Bart Epe in Unknown

Je hebt gekozen voor een glutenvrije pizzabodem, wat betekent dat sommige toppings van de broodjes zullen worden verwijderd. Er zijn verschillende belegde broodjes beschikbaar, zoals een broodje gezond met jong belegen kaas, tomaat, ijsbergsla, ham, gekookt ei en komkommer. Er is ook een broodje tonijnsalade met tonijnsalade, tomaat en ijsbergsla. Andere opties zijn onder andere een broodje carpaccio met carpaccio, grana padano kaas, pesto, rucola en pijnboompitten, een broodje kip Mex met kipstukjes, guacamole, ijsbergsla, tomaat en grana padano kaas, en een broodje zalm met zalm, ijsbergsla en kruidenkaas. Er zijn nog meer broodjes beschikbaar, zoals een broodje brie met brie, walnoten, honing en rucola, en een broodje filet americain met filet americain, ui en ijsbergsla. Ook zijn er verschillende drankjes, zoals Pepsi Max, beschikbaar.

Wil je weten wat Bakker Bart Epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Bart Epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Bart Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Bart Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Bakker Bart Epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Bart Epe

Bezoekers bekeken ook