B.HAIR

B.HAIR is een Kapper gelegen aan Emmastraat 1 in Unknown.

Meer informatie over B.HAIR in Unknown

Kapsalon B. HAIR is opgericht door haarstylisten Aranka en Gina, die al jaren werkzaam waren in Epe en toe waren aan een nieuwe uitdaging. De naam B. HAIR is een combinatie van hun achternamen en de kapsalon staat voor kwaliteit, professionaliteit, verwennerij en vakmanschap. Het team van vakmensen werkt elke dag met passie en enthousiasme met professionele merken zoals Kerastase, L'Oréal Professional, American Crew en Revlon. Naast Aranka en Gina werkt ook Josephine als hairstylist in de kapsalon. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag, met op donderdagavond een extra avondopening. Op maandag en zondag is de kapsalon gesloten. Ben je geïnteresseerd om bij B. HAIR te werken? Ga dan naar hun vacaturepagina op de website.

Wil je weten wat B.HAIR verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B.HAIR of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B.HAIR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B.HAIR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar B.HAIR reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B.HAIR

Bezoekers bekeken ook