B&B De Weteringschans

B&B De Weteringschans is een Bed & Breakfast gelegen aan Gatherweg 13 in Unknown.

Meer informatie over B&B De Weteringschans in Unknown

In de maanden juli en augustus is het alleen mogelijk om minimaal 2 nachten te reserveren. De boerderij bevindt zich in een rustieke en landelijke omgeving aan de rand van de Veluwe, omringd door weilanden en de rivier de IJssel. Er zijn uitgestrekte landerijen met dieren zoals koeien, schapen, maïs en aardappelen. In de tuin van de boerderij zijn verschillende terrassen en een volière met vogels. Gasten genieten hier van volledige privacy en kunnen wandelen in de grote tuin met bloeiende planten en struiken. De kamers worden alleen verhuurd aan één persoon of stel tegelijk, inclusief familie of vrienden, vanwege de beschikbaarheid van slechts één badkamer. Er zijn ook fietsen te huur. Het dorp Vaassen ligt op 6 km afstand en bevindt zich in de stedendriehoek Zwolle-Apeldoorn-Deventer. De eigenaren van de boerderij, Werner Veenendaal en Ilse Scheffel, zijn enthousiaste fietsers en hebben zelf veel ervaring met overnachten in bed and breakfasts over de hele wereld. Ze hebben hun positieve ervaringen gebruikt om hun eigen bed and breakfast op te zetten. De Reiskamer en de Muziekkamer zijn beide sfeervol ingericht en hebben een tweepersoonsbed en een wastafel.

Wil je weten wat B&B De Weteringschans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Weteringschans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Weteringschans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Weteringschans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar B&B De Weteringschans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Weteringschans

Bezoekers bekeken ook