autorijschool Westhof

autorijschool Westhof is een Rijschool gelegen aan Hoofdstraat 174 in Unknown.

Meer informatie over autorijschool Westhof in Unknown

Autorijschool Westhof is een rijschool met een persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring. Ze bieden drie verschillende lespakketten aan: pakket A, B en C. Daarnaast is het mogelijk om losse rijlessen bij te kopen als je het examenniveau nog niet hebt behaald. Er zijn ook verschillende examens die je kunt afleggen, zoals het praktijkexamen bij het CBR, de tussentijdse toets en het faalangst examen. De kosten hiervoor variëren tussen de €260,- en €320,-. Voor losse rijlessen van 60 minuten betaal je €70,- en voor 90 minuten betaal je €105,-. Daarnaast biedt de rijschool ook een online theoriecursus aan voor €55,-. Bij Autorijschool Westhof heb je altijd dezelfde instructeur die je begeleidt vanaf de eerste les tot het examen. Een rijles duurt 90 minuten, zodat er genoeg tijd is om handelingen te oefenen en te herhalen. Ze werken met een instructievorderingenkaart, zodat je altijd kunt zien hoe ver je gevorderd bent in je rijopleiding. Voor vragen over rijlessen en de pakketten kun je contact opnemen via telefoonnummer 06 54378625 of mailen naar info@rijschoolwesthof.nl.

Wil je weten wat autorijschool Westhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van autorijschool Westhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij autorijschool Westhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je autorijschool Westhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar autorijschool Westhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. autorijschool Westhof

Bezoekers bekeken ook