Autorijschool Bert

Autorijschool Bert is een Rijschool gelegen aan Willem van Oranjestraat 22 in Unknown.

Meer informatie over Autorijschool Bert in Unknown

Autorijschool Bert biedt rijlessen aan in Heerde, Epe, Emst, Oene en de omgeving. Ze hechten veel waarde aan service, kwaliteit en een persoonlijke benadering. Je kunt kiezen tussen rijles in een schakelauto of automaat en krijgt altijd les van dezelfde instructeur. De rijschool helpt ook bij het behalen van de theorie. Leerlingen worden thuis opgehaald en afgezet, maar dit geldt alleen voor leerlingen uit Heerde, Epe, Oene, Emst en Vaassen. Leerlingen van buiten dit gebied kunnen in overleg met de rijschool een afspraak maken. De lesauto's zijn comfortabel en goed onderhouden. Autorijschool Bert biedt ook een vrijblijvende proefles aan van 90 minuten voor €70. Ze verwelkomen zowel mensen zonder rijbewijs als mensen die hun rijbewijs willen opwaarderen. De rijschool werkt op werkdagen en is gevestigd in Epe. Ze zijn te bereiken via telefoonnummer 06 52 15 33 90 en e-mailadres info@autorijschoolbert.nl.

Wil je weten wat Autorijschool Bert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Bert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Bert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Bert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Autorijschool Bert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Bert

Bezoekers bekeken ook