Autobedrijf Selekt B.V.

Autobedrijf Selekt B.V. is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Rutgershof 9 in Unknown.

Meer informatie over Autobedrijf Selekt B.V. in Unknown

Autobedrijf Selekt is een autobedrijf dat sinds 2009 actief is in het vervullen van mobiliteitsbehoeftes. Ze hebben een selectieve inkoopbeleid waardoor ze een voorraad hebben van exclusieve auto's tegen scherpe prijzen. Het team van Autobedrijf Selekt bestaat uit professionals die er alles aan doen om de klant een veilige en betrouwbare ervaring te bieden. Ze nemen de tijd om samen met de klant te kijken welke auto het beste bij hun wensen en behoeften past. Ook beschikken ze over een werkplaats met de nieuwste technische toepassingen, waardoor ze maatwerk eisen en onderhoudsbeurten snel en vakkundig kunnen realiseren. In september 2019 zijn ze verhuisd naar een nieuwe showroom waar klanten verschillende automodellen kunnen bekijken en inspiratie kunnen opdoen. Klanten zijn tevreden over de vriendelijke en snelle service van Autobedrijf Selekt en waarderen het dat het bedrijf met ze meedenkt in oplossingen. De auto's worden standaard rijklaar aangeboden, maar er zijn ook afleverpakketten beschikbaar met BOVAG-garantie. Daarnaast biedt Autobedrijf Selekt ook financieringsmogelijkheden aan. De contactgegevens van het bedrijf zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Autobedrijf Selekt B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Selekt B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Selekt B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Selekt B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Autobedrijf Selekt B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Autobedrijf Selekt B.V.

Bezoekers bekeken ook