Autobedrijf Klink

Autobedrijf Klink is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Laan van Fasna 62 in Unknown.

Meer informatie over Autobedrijf Klink in Unknown

Bij Autobedrijf Klink kunt u terecht voor een Kentekencheck, waarbij u alle RDW voertuiggegevens kunt bekijken, evenals de waarde van het voertuig, de tellerstand middels NAP, milieutechnische aspecten en de APK vervaldatum. Autobedrijf Klink is een erkende en betrouwbare partner en is lid van BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Ze bieden een snelle en goede service. U kunt bij hen terecht voor regelmatig onderhoud van uw auto, waarbij defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. Ze verzorgen ook de APK keuring, waarbij voornamelijk veiligheid en uitstoot van uitlaatgassen worden gecontroleerd. Daarnaast bieden ze BOVAG Pechhulp, waarbij ze u direct weer op weg helpen bij pech, en de BOVAG Autoverzekering, waarbij uw schade wordt gerepareerd en u een vervangende auto krijgt gedurende de reparatieperiode. Tot slot kunnen ze u adviseren over het gebruik van winterbanden en bieden ze trekhaken aan. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0578 - 571283.

Wil je weten wat Autobedrijf Klink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Klink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Klink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Klink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Autobedrijf Klink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Klink

Bezoekers bekeken ook