Auto & Service van de Mars

Auto & Service van de Mars is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Riezebosweg 8 in Unknown.

Meer informatie over Auto & Service van de Mars in Unknown

Gerrit en Piet van de Mars zijn in 2003 gestart met garagebedrijf Auto & Service van de Mars. Sinds januari 2007 is het bedrijf gevestigd aan de Riezebosweg 8 in Vaassen. Ze zijn gespecialiseerd in onderhoud en apk-keuringen van alle automerken en hebben gekwalificeerd personeel en veel auto-onderdelen op voorraad. Daarnaast bieden ze een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte auto's, en als ze niet hebben wat je zoekt, gaan ze samen met jou op zoek naar je droomauto. Het bedrijf voldoet aan de AVG wetgeving. Ze zijn ook aangesloten bij Opel, Peugeot en Volkswagen, waarbij ze onder andere de Opel Astra, Peugeot e-208 en Volkswagen Golf aanbieden.

Wil je weten wat Auto & Service van de Mars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto & Service van de Mars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto & Service van de Mars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto & Service van de Mars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Auto & Service van de Mars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto & Service van de Mars

Bezoekers bekeken ook