Alexanderhoeve Epe

Alexanderhoeve Epe is een Kaaswinkel gelegen aan Sternpassage 1-B in Unknown.

Meer informatie over Alexanderhoeve Epe in Unknown

Richard en Joyce Barnhoorn runnen sinds 2005 een kaas- en delicatessenwinkel in Epe. Ze bieden een breed assortiment aan Noord-Hollandse, Boeren- en buitenlandse kazen, evenals dagelijks vers gebrande noten, olijven, tapas, broden, thee en andere delicatessen. Ze verkopen ook worstsoorten, paté, Veluwse producten, olijfolie, balsamico en handgemaakte bonbons. Daarnaast verzorgen ze kaasplanken en hapjes voor feesten en partijen, en bieden ze op maat gemaakte en budgetvriendelijke pakketten aan. Ze bezorgen ook graag. In de winkel hebben ze ook een assortiment aan lekkernijen zoals cannoli's, truffels en bonbons van Cerisette. Verder hebben ze een groot assortiment aan Hollandse en buitenlandse kazen, noten, olijven, tapenade en tapas hapjes. Ze bieden ook luxe kaas- en tapasplanken aan en verkopen Evelief thee, chocolade, paté, salami, honing, wijn, port, balsamico, olijfolie en cadeau artikelen van Pineut. De winkel is geopend op verschillende dagen en tijden.

Wil je weten wat Alexanderhoeve Epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alexanderhoeve Epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alexanderhoeve Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alexanderhoeve Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Alexanderhoeve Epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alexanderhoeve Epe

Bezoekers bekeken ook