ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Molenstraat 20 in Unknown.

Meer informatie over ALDI in Unknown

ALDI is een van de grootste discount-supermarkten in Nederland, met ongeveer 500 winkels. Sinds de overname van een groothandel in Tiel in 1973, streeft ALDI naar aandacht voor de essentie en draait alles om de klant. Met een assortiment van ruim 900 producten, biedt ALDI de beste prijs-kwaliteitverhouding, met lokale en biologische producten en mooie aanbiedingen. Van wekelijkse boodschappen tot luxere artikelen, ALDI heeft het allemaal voor lage prijzen en hoge kwaliteit. Het assortiment bestaat uit zowel eigen huismerken als A-merken, waarbij de huismerkproducten een goedkoper alternatief zijn. Daarnaast is er ook een vaste selectie A-merken verkrijgbaar. ALDI streeft naar een balans tussen gezonde producten, lage prijzen en duurzaamheid, onder andere door te werken met producten van eigen bodem en voedselverspilling tegen te gaan. Boodschappen doen bij ALDI is dus niet alleen goedkoper, maar ook verantwoord.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook