Aanvraag omgevingsvergunning voor het verplanten van 10 leilindes van het Gruttersplein(op het perceel kadastraal bekend Gemeente Epe en Oene Sectie U nummer 8411)naar een andere locatie in Epe (946923)

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning voor het verplanten van 10 leilindes van het Gruttersplein(op het perceel kadastraal bekend Gemeente Epe en Oene Sectie U nummer 8411)naar een andere locatie in Epe (946923).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Epe heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het verplanten van 10 leilindes van het Gruttersplein naar een andere locatie in Epe aan Gruttersplein 1, 8161HN Epe. Datum aanvraag: 24-01-2024 Zaaknummer : 946923 Informatie en procedure Een omgevingsvergunning wordt aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het college u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Het gaat hier om een ingediende aanvraag. Deze publicatie is bedoeld om u te informeren. Als er een besluit is genomen over deze aanvraag dan publiceren wij dat hier opnieuw. Pas dan kunt u eventueel bezwaar maken. Meer informatie daarover vindt u later bij de publicatie van de verleende vergunning. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor bellen naar 14 0578 of mailen naar gemeente@epe.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 30-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. aa7f6c238ac6b9b401c46283b2605217

Gerelateerde berichten