Gemeente Epe - instellen van een stop-bord op de aansluiting van de nieuwe (fiets)verbinding - Kanaalweg-Vemderweg, Epe

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Epe - instellen van een stop-bord op de aansluiting van de nieuwe (fiets)verbinding - Kanaalweg-Vemderweg, Epe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

1.Tot het instellen van een stop-bord en aanbrengen stop-markering op de aansluiting van het nieuwe fietspad op de Kanaalweg, door middel van het plaatsen van de verkeersborden B7 (stop-bord) en het aanbrengen van stop-markering van bijlage 1 van het RVV 1990 overeenkomstig onderstaande situatieschets. 2. de genoemde verkeerstekens te plaatsen zoals op de bij dit besluit horende tekening is aangegeven; 3. alle bestaande verkeerstekens die strijdig zijn met het voorgaande te verwijderen; 4. een afschrift van dit besluit ter kennisneming te zenden aan: 1.Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland, Postbus 234, 7300 AE Apeldoorn 2.Ambulancezorg Noord- en Oost Gelderland, Postbus 32, 8080 AA Elburg 3.RAV IJsselvecht, Zwarteweg 4, 8181 PD Heerde; 4.Ruimte / team Beheer.

 

Onderwerp: verkeersbesluit, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 29-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. 78e0cddee5f3e4b4134b1ad18909b56a

Gerelateerde berichten