73 Generation Church

73 Generation Church is een Kerk gelegen aan Kweekweg, Lange Veenteweg 4A in Unknown.

Meer informatie over 73 Generation Church in Unknown

Elke zondag is er een kerkdienst van 10.30 uur tot 12.15 uur in 'de Harmonie' aan de Lange Veenteweg 4a in Epe. Zeven Drie is een kerk die gelooft dat ze samen een doel hebben om te bereiken, namelijk het doel van God. Volgens Handelingen 4:12 kunnen we alleen gered worden door Jezus, want Hij is de enige naam die redding biedt. Het goede nieuws van Christus is de kracht van God en iedereen die dit gelooft, wordt gered. Dit goede nieuws is er niet alleen voor de Joden, maar voor alle volken. In het goede nieuws laat God zien hoe mensen vrijgesproken kunnen worden van hun schuld door het groeiende geloof in Hem.

Wil je weten wat 73 Generation Church verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 73 Generation Church of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 73 Generation Church? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 73 Generation Church het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar 73 Generation Church reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 73 Generation Church

Bezoekers bekeken ook